English | Shqip

Ballina

Shtëpija e Ankandeve e Kosovës -ShAK-  është entiteti i parë i këtij formati në Kosovë, që pretendon të sjell përvojat nga jashtë vendit dhe ato nga brenda.

Ideja është që palët që shesin të kenë një vend ku mund te ekspozojnë gjërat për shitje në një kohë më të gjatë, disa ditë me rradhë, gjërat të reklamohen në opinionin publik në forma më të ndryshme, ashtu që informata të depërtojë gjithandej. E gjithë kjo do të përcjellet nga një organizim nga stafi i dedikuar i Shtëpisë së Ankandeve. Reklamimi përfshin shpalljet në gazetat ditore, në radio e TV, nëpërmjet sms-ve, e-mail-ave, facebook-ut, ne web faqen www.merrjep.com, dhe web faqes së Shtëpisë së Ankandeve, ku do të postohen listat e shitjeve. Në fund të procesit, pala që shet do të marrë çmimin e ofruar, ndërsa ShAK do të ndal një provizion të vogël.

Klientët e interesuar për blerje, në anën tjetër, gjithashtu do te kenë një vend referimi dhe në këtë mënyre që të gjithë do të mund të përfitojnë nga aktiviteti i ankandeve.

Shtëpija e Ankandeve e Kosovës do të quajë sukses aktivitetin e saj, nëse edhe shitësit potencial të gjësendeve e edhe blerësit mbesin të kënaqur.

 
  • August 4, 2012
   Ankandi i radhës
   Shtepia e Ankandeve Kosova organizon ankandin e radhes me artikuj te ndryshem.Do te kete inventar te...
  • April 18, 2011
   Ankandi përmes plikove të mbyllura
   Caktohen ditët dhe orari me kohë të caktuar për sa kohë që Shtëpija e Ankandeve do të jetë ...
  • April 16, 2011
   Mbyllja e Ankandit te fundit
   Shtepia e Ankandeve Kosova ju njofton se ka bere mbylljen e Ankandit te fundit te shtunen me date 26...